Dagboek met Lennard

Dagboek met Lennard
Lennard, uniek kind van God, voor altijd in ons hart

woensdag 20 juni 2012

20 juni - Moeilijk...

Er staat ons de komende week een moeilijke dag te wachten...
Aankomende zondag de 24-e juni is het de geboortedag van Lennard. Zijn tiende verjaardag zou het zijn geworden.
Nu was zo'n dag altijd al een dag met dubbele gevoelens: Blijdschap omdat Lennard weer een jaar bij ons was. Maar ook verdriet, omdat het steeds moeilijke jaren waren voor en met hem. Maar elke keer was het weer een jaar dat onze Heer aan hem met ons gegeven had.
En dit jaar..?
Zondag zal Lennard zijn verjaardag niet met ons vieren. Het geeft een verdrietig gevoel. Wat missen we onze lieve vent nog extra veel meer op zo'n dag, (en op deze dagen die er aan vooraf gaan.)
Maar gelukkig mogen we wel weten dat Lennard zijn leven niet afgelopen is. Hij viert elke dag feest bij God in de Hemel.

We hadden erg gehoopt en er ook op gerekend dat vóór deze dag het monument op het grafje zou staan. Helaas mag dat niet zo zijn... Ondanks herhaaldelijke bevestiging(tot een week geleden) van de kant van de mensen die het voor ons verzorgen, blijkt nu dat het niet op tijd klaar is. Best een grote teleurstelling voor ons. Wanneer de opdracht één keer onderweg is ga je er steeds meer naar toe leven dat het er ook staat. En zeker omdat dit samenvalt met de 'verjaardag' is het even goed slikken. Balen dus... verder kunnen we er nu even niet veel aan doen, frustrerend...

2 opmerkingen:

  1. sterkte zeg, wat moeilijk, juist op zo'n dag wil je als gezin naar zijn grafje.....

    Het had fijn geweest als dan alles klaar was.

    Dikke kus voor komende zondag. Het manneke mag zingen voor Gods troon, maar je armen zijn leeg.
    Wat een verdriet.

    liefs martina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel veel sterkte gewenst de komende dagen en natuurlijk zondag.
    En zoals je zelf ook al zegt: een flinke teleurstelling dat ondanks beloftes het monument niet op tijd klaar is. Niet dat het wat afdoet aan het verdriet, maar het is toch fijn wanneer je een mooi monument hebt om naartoe te gaan.

    Zag trouwens al wel een heel mooi herdenkingshoekje in huis.

    BeantwoordenVerwijderen