Dagboek met Lennard

Dagboek met Lennard
Lennard, uniek kind van God, voor altijd in ons hart

donderdag 10 november 2011

Ziek geweest, Len gaat een dagje uit!

Op de kop af twee weken na de vorige keer was het weer raak en werd Lennard maandagavond ineens weer ziek. Omdat hij die dag op de Schutse bijna alleen maar had geslapen, heel ver weg was en erg bleek, zagen we de bui al hangen, al weet je het nooit met Len. Maar 's avonds laat kwam de koorts ineens weer heel snel opzetten, en werd Lennard niet lekker. Omdat we nu de symptomen steeds sneller herkennen kunnen we er ook sneller wat aan doen (al moet je natuurlijk wel echt weten dat 'het' weer zover is) Al vrij snel heb ik Lennard een paracetamol gegeven en heb ik zijn maag (die nog heel vol zat) leeggemaakt. Zo kon ik hem het spugen mooi besparen, en mezelf ook natuurlijk. Daarmee zag je al meteen een stukje opluchting bij het ventje, een stuk minder misselijk!
Daarna heb ik hem lekker in zijn bed gelegd, hopend dat hij zou kunnen slapen. 's Nachts ben ik nog wel wezen kijken of het wel goed ging, maar Lennard sliep rustig.
De volgende dag had hij al geen koorts meer en is hij thuis gebleven en kon het vocht weer aangevuld worden wat wel hard nodig was.

De volgende dag hebben we hem weer naar de Schutse laten gaan. Met het personeel van de groep hebben we overlegd en zij vinden het prima als Lennard daar moet slapen na een dag of meer ziek zijn, ze willen ook daar graag voor Lennard zorgen zoals hij het het meest nodig heeft. En groot voordeel is dan dat ik thuis de handen vrij heb!
Toch voelt het ook wel een beetje dubbel om hem zo in de bus te zetten.

Lennard is deze week een dag eerder naar het logeerhuis gegaan. Vandaag gaan de kids die er zijn een dagje uit, naar Parc Spelderholt .( http://www.parcspelderholt.nl/ ) Len gaat daar lekker zwemmen en snoezelen. Intussen wordt het hele logeerhuis door een leger vrijwilligers gesopt. Hopelijk geniet hij van het hele gebeuren.

Dit weekeinde kunnen we weer even wat meer aan onszelf denken. Zaterdag is er een concert in Zwolle waar Harrold en Laura aan mee doen.Wie in de buurt is en het leuk vind: Van harte welkom!

1 opmerking:

  1. Hoi Petra, je blog ziet er gezellig uit. Het gaat nog steeds niet echt fijn met lennard he? De zorgen blijven elke dag, toch fijn dat je kan ontspannen/je handen vrij hebt, als hij naar het KDC of logeerhuis is.
    Sterkte!

    BeantwoordenVerwijderen